شرکت روماک سیستم آویژه صنعت آریان در رسانه ها
پخش خبر دستاورد شرکت روماک سیستم در خبر 21 صدا و سیما(شبکه یک سراسری) سال 1403
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر جمال قاسمی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان روماک سیستم آویژه صنعت آریان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور محور آمل گفت: این سیستم هوشمند متشکل از دو بخش سخت افزاری و نرم افزای است که بخش نرم افزاری آن با امکانات ویژه حاصل از هوش مصنوعی فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد برای این محصول دانش بنیان گواهی کاهش مصرف گاز تا ۳۲ درصد را به تایید رساند افزود: کاهش مصرف گاز در این سیستم مدیریت هوشمند موتورخانه بسته به نوع ساختمان و طراحی موتورخانه می تواند بین ۱۵ تا ۵۰ درصد متغیر باشد.
شرکت ملی گاز ایران برنامهریزی کرده تا با گسترش این سیستمها، مصرف انرژی را بهینهسازی کند. این فناوری ابتدا نیاز حرارتی هر ساختمان را بررسی کرده و سپس به شکل هوشمند، مدیریت تجهیزات را انجام میدهد. با توجه به پیشبینی شورای عالی انرژی، کشور تا ده سال آینده با بحران ناترازی انرژی روبهرو خواهد شد. این شرایط میتواند دولت را به افزایش قیمت انرژی سوق دهد، که در نتیجه، اهمیت مدیریت مصرف انرژی برای بخش خصوصی نیز بیش از پیش خواهد شد.
شرکت روماک سیستم آویژه صنعت آریا یکی از مجموعههایی است که با شناسایی نیاز کشور، توانسته نقش مهمی در هوشمندسازی موتورخانهها و کاهش مصرف انرژی ایفا کند. این شرکت با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته و دریافت استانداردهای لازم برای محصولات خود درتلاش است که بتواند بهرهوری انرژی را در سطح گستردهتری بهبود دهد. با توجه به نیاز روزافزون به مدیریت مصرف انرژی، این شرکت در مسیر گسترش فناوریهای خود گام برمیدارد و چشمانداز روشنی برای آینده این صنعت متصور است.
پخش دستاورد کاهش مصرف گاز و اجرایی سازی پروژه هوشمند سازی موتورخانه های شعب بانک ملی استان مازندران از شبکه 4 صدا و سیما سال 1399
نقش سیستمهای هوشمند در بهینهسازی مصرف انرژی و دستاوردهای شرکت روماک سیستم آویژه صنعت آریان
ایران از غنیترین منابع انرژی برخوردار است، اما استفاده نادرست از این منابع، خسارات جبرانناپذیری را به همراه دارد. حدود ۹۸ درصد انرژی کشور از منابع نفت خام، فرآوردههای نفتی و گاز طبیعی تأمین میشود. مصرف غیربهینه این منابع علاوه بر کاهش عمر ذخایر تجدیدناپذیر، آسیبهای جدی به محیط زیست و اقتصاد وارد میکند. با افزایش مصرف انرژی، دولت و بخش خصوصی به دنبال راهکارهای مؤثرتری برای کاهش هدررفت و بهینهسازی مصرف هستند.
یکی از راهکارهای نوین برای کاهش مصرف انرژی، استفاده از سیستمهای هوشمند در موتورخانهها است. این فناوری توانسته با کنترل دقیق و بهینه، میزان هدررفت انرژی را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. سیستمهای هوشمند موتورخانه ، با تطبیقپذیری بالا، امکان برنامهریزی، کنترل از راه دور و عیبیابی هوشمند را فراهم میکنند. این ویژگیها باعث شدهاند که این فناوری نسبت به روشهای سنتی عملکرد بهتری داشته باشد و بهرهوری انرژی را افزایش دهد.